Vil du støtte oss?

Vi har en aktiv og engasjert foreldregruppe som organiserer dugnader, kafésalg og adventskalender til inntekt for korpset hvert år. Vi får også noe støtte fra Oslo kommune og vi søker midler fra private fond og stiftelser.


For at flest mulig skal få anledning til å være med i korpset, jobber vi for å ikke heve kontingenten og heller ikke ha egenandeler på turer og aktiviteter. Kontingent fra medlemmene dekker omtrent en fjerdedel av årsbudsjettet til et korps med nøktern drift slik som hos oss. Vi er derfor avhengig av dugnader og annen støtte for å kunne gi barna et godt musikalsk og sosialt tilbud. Alle bidrag går direkte til barna i form av instrumenter, musikkopplæring og aktiviteter. Vil du eller din bedrift støtte oss?


Bli korpsvenn!

Overfør kr. 200,- (eller annet beløp) til vår konto 1600.21.43937. Merk innbetalingen "Korpsvenn" og oppgi epostadressen din hvis du ønsker å få invitasjon til våre huskonserter og andre arrangementer. Du kan også Vippse oss på nummer 13578. Det følger ingen forpliktelser med å være korpsvenn. Merk at støtte over 500,- til ideelle organisasjoner kan trekkes fra i selvangivelsen året etter.


Tipper du?

Gi Grasrotandelen din til oss! Tilknytt korpsets org.nr: 975 503 755 til din tippekonto på www.norsktipping.no, spør hos kommisjonæren eller send en gratis SMS til 60000 med teksten "Grasrotandelen 975 503 755" - veldig enkelt!


Gevinster og firmasponsing

Vi tar gjerne i mot gevinster til utlodninger og adventskalender! Dere kan også sponse oss med et selvvalgt beløp, så kan vi trykke logoen deres på T-skjorter/hettegensere/instrumentkasser eller vi kan promotere firmaet på nett og i sosiale medier. Send en epost til skolekorps@lakkegata.no hvis du kan bidra med noe, så tar vi kontakt med deg.


Disse bedriftene har donert gevinster til adventskalenderen vår - tusen takk! Her kommer snart flere logoer. Følg med :)
Vil du støtte korpset?