Instruktører og samspill

Musikantene er i kontakt med musikk på mange måter. Ukentlig har de spilletimer med instruktør, og de har også samspill med korpset de tilhører. Videre er det musikalske samlinger gjennom året, flere konserter, 17. mai-feiring og ellers mye kontakt med musikk.

For at korpset skal fungere godt er vi avhengige av god kommunikasjon mellom styret, musikantene, foresatte og instruktører. Denne kommunikasjonen skjer stort sett gjennom Spond-appen, og du finner gruppen vår «Lakkegata skoles musikkorps» der. I Spond-appen har du tilgang til kalender med påminnelse for alle våre aktiviteter, og en meldingsfunksjon. Denne er spesielt viktig for å kunne gi beskjed om det er fravær i form av sykdom, reise eller andre grunner.

INSTRUKTØRER

Fløyte: Tora Røstvik 402 01 191
tora.rostvik@me.com

Klarinett: Marianne Novakova 482 40 363
melspalek@gmail.com

Saxofon: Alexander Bosrup Karlsen 952 41 760 alexander.bosrup@gmail.com

Trompet / Kornett: Kristina Kosberg 977 82 992 kristina.kosberg@live.no

Trombone og baryton: Eivind Grøntvedt

Slagverk: Håkon Skyberg

Dirigent: Thulani Maluleka

SAMSPILL

Aspirantkorpset (3. trinn) torsdag 15:15 – 16:00 – Naturfagrommet

Juniorkorpset (4. trinn) torsdag 14:15 – 15:00 – Naturfagrommet

Hovedkorpset (fra 5. trinn) torsdag 14:15 – 16:00 – Musikkrommet

Andreklassegruppa er et gruppetilbud som starter opp etter høstferien, med plass til cirka 18 barn. Gruppa jobber med rytmer, melodier og bevegelse, og lærer ting som er nyttige i korpset. De får prøve ulike instrumenter for å finne ut hva som funker best for dem, og etter vinterferien får de utdelt eget instrument. Andreklassegruppa foregår i AKS-tiden, slik som korpsets øvrige aktiviteter.

Skroll til toppen